رفع خرابی و مشکلات سایت

اگر به دنبال سفارش رفع خرابی و مشکلات سایت هستید به شما تبریک میگوییم. ما به شما کمک میکنیم تا کسب و کار خود را در فضای مجازی ایجاد کنید و با ارائه راهکار های اینترنتی، کسب و کار خود را ارتقا دهید.

برای رفع خرابی و مشکلات سایت باید چه کار هایی انجام دهم ؟

برای رفع خرابی مشکلات سایت باید یکسری اقدامات لازم و یک سری فعالیت ها انجام داد که در این مطلب به شما به صورت دقیق ارائه شده است، اما قبل از هر چیزی میخواهم برایتان توضیح دهم که چگونه چه کار هایی را انجام دهیم که با مشکلات و خرابی سایتمان روبرو نشود.

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است.

 

تعمیر نگهداری وب سایت
تعمیر و نگهداری وب سایت توسط ما

برای تعمیر نگهداری یک وب سایت حرفهای باید این مراحل را حتما در نظر گرفت. البته که تیم پشتیبان الیت دیزاین توی پروژه های در حال انجام کامل تمام پشتیبانی وب سایت برعهده می گیرد و دیگر نیازی نیست کارفرما دغدغه تعمیر نگهداری وب سایت را داشته باشد. در عین حان با شرح فعالیت های الیت دیزاین میتوانید آشنا شوید.

مراحل تعمیر نگهداری :

  • ۱-لینک ها را بررسی کنید
  • ۲-به روز رسانی محتوا
  • ۳-آزمایش کردن وب سایت با مرورگر و دستگاه های جدید
  • ۴-عملکرد فرم ها
  • ۵-ظاهر وب سایت خود را بررسی کنید
  • ۶-برنامه زمانبندی پشتیبان گیری
  • ۷-مانیتور کردن در دسترس بودن
  • ۸-چک کردن دامنه و هاست
  • ۹-سرعت وب سایت
  • ۱۰-به روز رسانی افزونه و امنیت
  • ۱۱-آنالیز آمار وب سایت آمار ترافیک سئو و نتایج موتورهای جستجو مدیریت شهرت

 

۱- بررسی لینک ها

هر چند وقت یک بار، باید به سایت خود بروید و روی تمام لینک های آن کلیک کنید. رو تک تک لینک ها. البته شما باید این کار را بعد از هر تغییر بزرگی بر روی وب سایت تان حتما انجام دهید. گاهی سرور ها ممکن است رفتار عجیب داشته باشند.

همچنین برای چک کردن لینک ها می توانید از نرم افزار های رایگانی چون W3C Link Checker سود ببرید.

۲-به روز رسانی محتوا

محتوای یک وب چیزی است که کاربر برای آن به سایت شما می آید، سایت شما را می خواند و صفحات داخلی مختلف وب سایت شما را مرور می کند بنابراین محتوای تاریخ گذشته و به  روز نشده اصلا مطلوب نیست. شاید این مورد به بدی خرابی لینک ها نباشد اما باز هم می تواند باعث شود کاربر از وب سایت شما خارج شده و دوباره باز نگردد

 

۳-آزمایش کردن وب سایت با مرورگر و دستگاه های جدید 

دنیای تکنولوژی یک ثانیه هم صبر نمی کند. پس در این شرایط وب سایت خود را با دستگاه های جدید گوشی همراه و با ورژن های جدید انواع مرورگر ها آزمایش کنید. ببینید که آیا وب سایت شما در آن ها به خوبی نمایش و عمل می کنند یا خیر. فراموش نکنید که امروز بجز گوشی های موبایل تلویزیون ها با استفاده از WIFI می توانند به اینترنت متصل شده و برای مرور وب استفاده شوند، و هر یک از آنها ممکن است تکنولوژی متفاوتی را برای خواندن وب سایت شما استفاده کنند. پس سازگاری با دستگاه های مختلف یعنی کاربر و یا مشتری بالقوه بیشتر.

 

۴-عملکرد فرم ها

اینکه یک فرم  در وب سایت شما از کار افتاده باشد یک چیز است، و اینکه فرم وب سایت شما کار نکند موضع دیگری است. اهمیت فرم ها برای ارتباط مشتریان با شماست و مهمترین قسمت وب سایت شما به حساب می آیند و معمولا اطلاعاتی را برای شما نیز فراهم می کنند. مثلا اگر کاربری فرمی را در وب سایت شما برای دریافت خبرنامه یا لیست کالا یا بروشور جدید پر کند، این قطعا گامی بزرگ به سوی ارتباط بین شما و کاربر است.

فرم ها به دلایل مختلفی ممکن است از کار بیافتند. که دچار مشکل شده، یا شاید بخاطر به روز رسانی شدن ورژن PHP بر روی سرور باشد که فرم کار نمی کند. یا شاید فرم شما به هر علتی به عنوان اسپم شناخته شده است. هر دلیلی که داشته باشید شما با این بررسی می توانید جلوی متوقف شدن کسب و کار وب سایت خود را بگیرید

 

۵-ظاهر وب سایت خود را بررسی کنید

همه می خواهند که وب سایتی زیبا داشته باشند. برای همین منظور در وب سایت ها از ابزارها و تکنولوژهای مختلفی برای ظاهر وب سایت استفاده می شود. اما این تکنولوژی ها نیز در حال تغییر اند. پس شما نیز می بایست حداقل هر سال یکبار وب سایت خود را بررسی کنید و ببینید آیا همه بخش های آن به درستی کار می کند یا نه؟ یا اینکه آیا این موارد تمام مرورگر ها و دستگاه ها بخوبی کار می کند؟ آیا سرعت وب سایت را پایین نمی آورد؟

۶- برنامه زمانبندی پشتیبان گیری

معمولا افراد پشتیبان گیری از فایل ها را جدی نمی گیرند. اما شما باید یک برنامه مرتب برای پشتیبان گیری داشته باشید. امروزه بسیاری از میزبانان وب به طور اتوماتیک کار پشتیبان گیری را برای شما انجام می دهند. اما برای وب سایت های کوچک شاید بد نباشد که به این کار را به طور دستی و مرتب انجام دهید. پیشنهاد من این است که همیشه فایل های پشتیبان خود را بررسی کنید و ببیند که آیا به درستی از وب سایت خود پشتیبان تهیه کرده اید یا خیر.

 

۷-مانیتور کردن در دسترس بودن

وب سایت شما نیاز به مانیتور کردن دارد. اگر مشکلی برای سایت شما به وجود آمد و سایت شما در دسترس نبود، اولین کسی که باید از آن اطلاع پیدا کند شما هستید. به همین جهت برنامه های کاربردی ایی وجود دارد که در صورت Down شدن وب سای تتان به شما اطلاع می دهند. SiteUP یکی از این برنامه هاست که شما می توانید از آن بهره ببرید. البته شما باید برای استفاده از این برنامه کامپیوتری با اتصال به اینترنت نیاز دارید، تا این برنامه بتواند هر لحظه وب سایت را چک کرده و در صورت وجود مشکل شما را مطلع کند.

 

۸-چک کردن دامنه و هاست

وب سایت شما داری هاست و نام دامنه است. شما برای استفاده از این سرویس ها سالانه می بایست مبلغی را پرداخت نمایید. لازم است که شما زمان سر رسید این دو را به خاطر داشته باشید. اما با این حال شما در تاریخ های مقرر ایمیلی جهت یادآوری دریافت خواهید کرد. فقط اطمینان حاصل کنید که آدرس ایمیلی را که با آن برای این دو ثبت نام کرده اید، فعال باشد و مرتب آن را چک کنید.

۹-سرعت وب سایت

سرعت وب سایت می تواند از تاثیر عوامل متعددی باشد. مثلا در طول زمان، بهبود سئو و شهرت وب سایت شما، ترافیک وب سایت یعنی تعداد کاربران آن افزایش می یابد، در نتیجه شما نیاز به تمهیداتی برای این تعداد کاربر بیشتر دارید. یا اینکه هاست وب سایت شما ممکن است دارای کیفیت مناسب نباشد یا اضافه کردن افزونه یا بخشی در وب سایت باعث کاهش سرعت وب سایت شما شود.

۱۰-به روز رسانی افزونه و امنیت

اگر شما از یکی از سیستم های مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس یا جوملا استفاده می کنید، لازم است که هر چند یک بار ماجول ها و افزونه های آن را به روز رسانی نمایید. معمولا این به روز رسانی ها در پنل اصلی ادمین به شما متذکر می شود. با این حال مواردی وجود داشته که با کشف یک حفره امنیتی تعداد زیادی وب سایت که از یک افزونه خاص استفاده می کنند مورد آسیب پذیری قرار بگیرند. از این رو شما می بایست همیشه چشمی به آپدیت های ضروری و اضطراری برای امنیت وب سایت خود داشته باشید.

 

۱۱-آنالیز آمار وب سایت

آنالیز تنها به سود و در آمد شما از وب سایت محدود نمی شود. شما می بایست برای یک حضور فعال و قوی در فضای آنلاین وب سایت خود را برای موارد زیر مانیتور کنید:

  • آمار صفحات ورودی و خروجی
  • زمان صرف شده در وب سایت
  • نرخ خروج Bounce Rate
  • آمار کاربران نسبت به محل
  • کلمات کلیدی استفاده شده برای پیدا کردن شما
  • خطا ها و ارجاع ها

 

رفع خرابی و مشکلات سایت

برای رفع خرابی وب سایت باید چه کار هایی انجام داد؟

در مرحله اول اگر پشتیبانی وب سایت شما بر عهده مجموعه ما می باشد شما هیچ کاری نیاز نیست برای رفع خرابی ها انجام دهید خدمات پشتیبانی ما به صورت کامل مشکل وب سسایت شمارا پوشش میدهد. اما اگر پشتیبانی وب سایت شما برعهده نمی باشد پس یا باید خودتان دست به کار شوید یا اینکه به ما بسپارید.یکی از بزرگترین اهداف ما، داشتن تجربه خرید و استفاده لذت بخش از خدمات طراحی سایت برای شما عزیزان می باشد. ما تمام فرآیند سایت، از نصب تا پیاده سازی تمامی بخش ها را برای شما انجام می دهیم و پس از پایان کار، آموزش ویرایش قسمت های مختلف سایت به شما ارائه می شود و پس از آن با خدمات پشتیبانی وب سایت ما خدمات رفع خرابی و مشکلات سایت برای شما انجام می شود.

برای رفع خرابی و مشکلات سایت، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

1- بررسی وضعیت سرور: بررسی کنید که آیا سرور درست عمل می کند یا خیر. برای این کار می‌توانید از ابزارهایی مانند Pingdom یا Uptime Robot استفاده کنید.

2- بررسی لاگ‌ها :  لاگ‌ها شامل گزارش‌هایی در مورد عملکرد سایت و خطاهایی که در آن ایجاد شده‌اند هستند. با بررسی لاگ‌ها می‌توانید علت خرابی را پیدا کنید.

3- بررسی کدهای برنامه‌نویسی: بررسی کنید که آیا کدهای برنامه‌نویسی درست و بهینه نوشته شده‌اند یا خیر؟

4- بررسی پشتیبانی سیستم: در صورتی که سایت شما از سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کند، بررسی کنید که آیا نسخه سیستم مدیریت محتوا و پلاگین‌ها به‌روز هستند یا خیر؟

5- تست و اعمال تغییرات: پس از شناسایی مشکل، تغییرات لازم را اعمال کنید و سپس تست کنید تا مطمئن شوید که مشکل رفع شده است.

6- ارتباط با تیم پشتیبانی: در صورتی که نتوانستید مشکل را رفع کنید، با تیم پشتیبانی تماس بگیرید و درخواست کمک کنید.

در کل، برای رفع خرابی و مشکلات سایت، باید با دقت و توجه به جزئیات برخورد کرد و اقدامات لازم را به صورت سریع و موثر انجام داد.

✅ سوالات پرتکرار

زمان اجرای پروژه بر اساس نوع و جزئیات هر پروژه متفاوت می باشد و بدون بررسی نمی توان قیمت داد. جهت استعلام زمان و هزینه فرم ثبت سفارش را پر کنید.

درصورتی که پروژه شما نیاز به اصلاحات داشته باشد تیم پشتیبانی الیت دیزاین برای رفع مشکلات شما آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.

بله برای تمامی پروژه های الیت دیزاین قرارداد مکتوب بسته می شود و درصورتی که امکان مراجعه حضوری به دفتر الیت دیزاین را نداشته باشید، اسکن قرارداد به صورت آنلاین برای شما ارسال می شود.

2 دیدگاه. Leave new

  • راضیه
    1402/04/20 14:38

    مرسی واقعا باورم نمیشد اینقدر سریع وب سایتم درست بشه

    پاسخ
  • javad zakeri
    1402/04/26 14:21

    مطالب بسیار عالی بود من با خودتون هماهنگ میکنم ایشالا

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

استعلام زمان و هزینه پروژه 👇

با توجه به توضیحات و نوع درخواست شما، مبلغ پروژه مشخص و پس از عقد قرارداد فرایند اجرای پروژه آغاز می شود.

شماره تماس را صحیح وارد کردم(ضروری)

برای سفارش خرید سایت خود آماده اید ؟

تیم الیت دیزاین آماده انجام کلیه امور ۰ تا ۱۰۰ کسب و کار شما در فضای آنلاین می باشد. همین الان با ما تماس بگیرید : )

فرم ثبت درخواست مشاوره رایگان

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

تایید شماره تماس*